Screenshoty z Tomb Raider Underworld
zdroj: tisková zpráva

Screenshoty z Tomb Raider Underworld

15. 12. 2007 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Navazujeme na včerejší odhalení s patnácti obrázky Lary Croft, která zkrášlila a naučila se nové pohyby.

Včera v poledne jsme jako jediní kompletně odkryli vlastnosti osmého dílu Tomb Raidera a teď na to navazujeme s patnácti oficiálními screenshoty (žádné scany) z jednoho předvedeného levelu Underworldu. Realističtějšího modelu hrdinky skrčené na prvním obrázku si nepochybně všimnete sami, stejně jako menšího pokroku ve zpracování okolního prostředí, přestože vše má být na novém enginu.

Vyzdvihnout musíme, že Lara nyní dovede střílet přímo při lezení, kdy se jednou rukou drží a druhou míří, což dříve nešlo. Šplhání po kulatém sloupu a přirozené motion-capture animace na jiných scénách zase svádí k myšlence, jestli náhodou něco neokoukala od Altaira z Assassins Creed - u které jiné hry by se více hodilo smět vylézt na téměř libovolnou stěnu v levelu?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Očekává se, že Tomb Raider Underworld bude oficiálně oznámen až v lednu, neboť časopis PLAY, který ho odhalil, byl po pouhém dni stažen z placené digitální distribuce - jeho stránka nyní hlásí, že tohle číslo ještě neexistuje. Dá se odhadovat, že to způsobila intervence ze strany Eidosu, který však už se šířením informací o hře po internetu nic nezmůže.

Otázka do diskuse: jak se vám první obrázky líbí?
zdroj: TRF

jd

Nejnovější články