Sci-fi first-person střílečka Snowblind v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi first-person střílečka Snowblind v obrazech

24. 7. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v květnu se objevila první zpráva o nové first-person střílečce pro PS2, Xbox a PC s názvem Snowblind.

Tehdy jsme ještě neměli k dispozici žádné screenshoty, a tak to doháníme dnes a zveme vás tak do naší galerie na jejich prohlédnutí. Vývojem Snowblind se zabývá studio Crystal Dynamics a vydávat by ji měla Eidos Interactive, a to snad už někdy na podzim.

Děj Snowblind se odehrává v nedaleké budoucnosti, během Indo-asijské války. Hráči budou vsazeni do role "trochu vylepšeného" vojáka a velitele jakési jednotky. Ovládání jednotlivých členů týmu nebude přímo možné, oni se budou schopni o sebe postarat sami, stejně jako vám pomoci v různých dusnějších situacích. Bude jich deset a bude lepší, když si na ně dáte pozor, protože jakmile některého z nich ztratíte, náhradu místo něj nedostanete.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Důležitou součástí hry budou nejrůznější bio-implantáty a mody, kterými budete moci zdokonalit hrdinovy vlastnosti a schopnosti, jako rychlost nebo neviditelnost, ad. Půjde je i navzájem kombinovat. Zbraně samozřejmě také nebudou chybět a všechny budete moci upgradovat. Na výběr budete jak standardní, tak futuristické, jako třeba Flechette, která na nepřítele vypustí hejno hrůzu nahánějících nano-robotů a ti sežerou jeho maso. Hra má také obsahovat řiditelná vozidla a ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Těšit se můžete i na multiplayer.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články