Savage: The Battle for Newreth už brzy
zdroj: tisková zpráva

Savage: The Battle for Newreth už brzy

25. 8. 2003 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Multiplayerová akční strategie Savage: The Battle for Newerth od S2 Games se již blíží svému dokončení a vypuštění do obchodů.

Tento titul vás přivede do zcela nového světa daleké budoucnosti. Jde vlastně o klasický příběh o budoucí post-apokalyptické společnosti, avšak od jiných se tento liší v pojetí dosti významně. Zatímco ve většině post-apokalyptických her se setkáváme s nejrůznějšími technickými výdobytky moderní společnosti, implantáty, roboty, vesmírnými loděmi, apod., ve světě Savage nic takového nenajdete. Alespoň ne tak, jako obvykle. Zbraně hromadného ničení zde člověka dovedly zpět do jeskyně. V novém světě, který vytvořil, však na něj číhají ještě horší nebezpečenství. Radiace způsobila vznik mnoha nových druhů živočichů a příšerné mutace těch stávajících.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Postavení člověka, coby nejobávanějšího tvora planety je ohroženo. V Savage: The Battle for Newerth budou proti sobě stát dvě frakce - Legion of Man a Beast Horde. V základě budou stejné. Obě budou moci budovat struktury a získávat suroviny, ale zatímco lidé budou v bojích používat zbraně, zvířata využijí více přírodní a mystické techniky - své přirozené zbraně (zuby) a magii. Důležitou roli ve hře sehraje volba vůdce obou ze stran, která proběhne ještě před samotným zahájením. Na něm totiž bude záviset vývoj zbraní, výstavba základny a její obrana, upgrady a vůbec celkové hospodaření.

Hra obsahuje rovněž některé prvky RPG, jako třeba takové, že během svých dobrodružství získáváte zkušenosti, na jejichž základě postupujete o další úrovně výše, čímž dostáváte přístup k lepšímu vybavení apod. Souboje budete sledovat buď z perspektivy vlastní, nebo třetí osoby podle toho, jakou zbraní zrovna budete oplývat. Tzn. budete-li držet v ruce např. kuši, můžete si být jisti first-person pohledem, kdežto půjdete-li na protivníka s mečem, zúčastníte se boje coby pozorovatel zvenčí.
zdroj: IGNHomeLANAT

korgull

Nejnovější články