S Prisoner of War do vězení
zdroj: tisková zpráva

S Prisoner of War do vězení

24. 7. 2002 9:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ani Prisoner of War se nevešel do původně plánovaného data vydání, a tak nám nezbyde než si na tuto hru z vězeňského prostředí ještě nějakou chvíli počkat.

Prisoner of War zdroj: tisková zpráva Majitelé PS2 mají oproti ostatním platformám, pro které je hra vyvíjena, slušný náskok, protože pro ně Codemasters hru vydali již 12. července. Verze pro Xbox a PC by měly následovat, přičemž první jmenovaná se objeví podstatně dříve než ta druhá. Shrnuto: PCéčková verze nebude vydána dříve než na podzim tohoto roku. Máte-li zájem o malou exkurzi hrou Prisoner of War, v naší galerii na vás čekají dva nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Prisoner of War, adventura ze třetího pohledu vznikající v dílnách Wide Games, zachycuje spojenecké hrdiny, kteří se za 2. světové války pokusili uniknout z táborů, v nichž byli vězněni. Hlavní postavou celého příběhu je kapitán Lewis Stone, jehož letoun byl sestřelen nad nepřátelským územím. Jelikož pád zničeného letadla přežil, stal se kapitán rukojmím německé armády a byl uvržen do kampu, kam byli odváděni váleční vězňové. Postupem času Stone přichází na plán, který vzniká v hlavách šílených německých vědců, a jehož předmětem je tajná a velice ničivá zbraň, kterou by rádi použili proti spojeneckým vojskům. Aby těmto nekalým úmyslům Lewis zabránil, bude muset využít všech dostupných prostředků k tomu, aby unikl ze svého vězení.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články