Resistance web a detaily o ČSLA kampani
zdroj: tisková zpráva

Resistance web a detaily o ČSLA kampani

10. 4. 2002 10:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jedinou hrou od britského vydavatele Codemasters, která nebyla odložena (info), je první opravdový datadisk Resistance pro českou válečnou simulaci Operation Flashpoint.

Ten vyjde přesně 21.června a podle rozhovoru, který nám před časem poskytnul Viktor Bočan z Bohemia Interactive Studia, se opět počítá s kompletní lokalizací. Cena by měla být přiměřená tomu, že se jedná o datadisk, tento online-shop už nyní nabízí možnost předobjednávky anglické verze hry za 32,60 Euro. Codemasters před pár dny spustili oficiální stránky pro Resistance, které jsou zatím po obsahové stránce velmi chudé a vše zachraňuje alespoň pár nových screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Také nezapomeňte, že za necelý měsíc, konkrétně 6.května v rámci oslav osvobození, vyjde na specializovaných stránkách Flashpoint.Tiscali.cz kampaň pro populární přídavek s Československou lidovou armádou od Maa a Leona. Detaily o jejím příběhu zde:
    O čem ta kampaň vlastně bude? Kdo shlédnul intro, pak asi ví, jak celý příběh začíná. Po tomto incidentu se Američané vylodí v Saint Pierre a od jihu se snaží dobýt celý Everon. Češi se jim v tom snaží logicky zabránit, ale víc prozrazovat nebudu. Chtěl bych ale podotknout, že příběh je to, na čem je kampaň postavená. Jednotlivé mise na sebe přesně navazují, i když se hodně střídají mise za americkou a českou stranu. Na americké straně si zahrajete za plukovníka Hendersona, na české za svobodníka Koubu (elitní výsadkář) a rotného Smiřického (tankista)... [více]
ČSLA kampaň vám za cenu přibližně dvacetimegového nabídne cca 20 kvalitních misí, které budou kompletně namluveny jak v češtině, tak v angličtině, a nemohou chybět ani dlouhé intro sekvence.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články