Real-time strategie Real War: Rogue States
zdroj: tisková zpráva

Real-time strategie Real War: Rogue States

30. 7. 2002 17:44 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Člověk ani nemusí umět tak moc dobře anglicky, aby pochopil, že když je někde uvedeno "coming soon", znamená to, že se daný produkt, nejčastěji to bývá film anebo hra, objeví na trhu již velmi brzy.

"Velmi brzy" však už je pojem dosti široký a záleží pouze na tom, jak si ho kdo vysvětluje. "Coming soon" tak můžete vidět například u filmů, jejiž premiéra je naplánovaná na 31. srpen - roku 2008, nebo také u her, jejichž vývoj začal přede dvěma lety a dříve než za další dva roky se s nimi nedá počítat. Naštěstí jsou výše zmíněné příklady vytažené do extrémů, což ale nevylučuje, že takové případy skutečně jsou.
"Coming soon" je uvedeno také u titulu, z něhož vám dnes přinášíme několik nových obrázků. Jeho název je Real War: Rogue States a jde o druhé pokračování původní real-time strategie Real War, která se objevila několik málo týdnů po teroristických útocích na WTC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na hře pracují společnosti Rival Interactive a Simon&Schuster Interactive a "coming soon" v jejich podání znamená, že dokončení Real War: Rogue States je naplánováno na konec srpna tohoto roku. Kromě 14 nových levelů (7 za US a 7 za ILA) hra přinese také 20 nových skirmish map a další možnosti v oblasti multiplayeru. Nové jednotky a zbraně zaznamenáte jak a straně US armády, tak na straně ILA. Real War: Rogue States bude dokonalejší i po stránce grafické a určité změny budou provedeny také na herním interface a menu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články