Railroad Pioneer, Warlords IV, Spellforce
zdroj: tisková zpráva

Railroad Pioneer, Warlords IV, Spellforce

31. 8. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestli jste fascinování dějinami železnice, určitě vás potěší nové obrázky z připravované strategie Railroad Pioneer.

V této hře se stanete vlastníkem již založené nadějné železniční společnosti na východním pobřeží Ameriky. Před vámi budou nejlepší léta rozkvětu tohoto odvětví a vy toho musíte všemi dostupnými prostředky náležitě využít. Titul vám nabídne kampaň s 10 misemi a několik herních módů. K dispozici bude také multiplayer až pro 4 hráče. Vydání očekáváme na podzim.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Railroad Pioneer galerie  ||  Warlords IV galerie  ||  Spellforce galerie

Naproti tomu Warlords IV: Heroes of Etheria vás postaví do role hrdiny obývajícího středověký fantasy svět plném různých dobrodružství a kouzel. Chcete-li zachytit alespoň zlomek toho, co vás ještě do konce tohoto roku může ve hře z dílen Infinite Interactive čekat, navštivte naši galerii. Tento titul navazuje na slavnou sérii tahových strategií s prvky RPG, jejíž počátky se datují od roku 1989. Jeho tvůrci pro vás chystají řadu novinek, s nimiž jste se už alepsoň částečně mohli seznámit v nedávno vydané hratelné demoverzi.

Prvky strategie a RPG kombinuje i následující titul z něhož vám nabízíme nové obrázky. Jde o hru Spellforce: The Order of Dawn, na které se podílí i člověk stojící za vývojem známých Settlers. Už název hry napovídá, že zde bude hrát velkou roli magie všeho druhu. Bude docházet k četným soubojům, jež tvůrci vyřešili novým revolučním bojovým systémem zvaným Click&Fight, neboli "klikni a bojuj". Hra bude disponovat 6 hratelnými rasami a asi 30 typy nepřátel. 3D pojetí vám umožní sledovat děj jak z pohledu izometrického, tak očima dané postavičky. K dispozici bude i multiplayer. V obchodech by se hra měla objevit 30. listopadu. Demo můžete prý čekat až po vydání hry.

korgull

Nejnovější články