První screenshoty z Knight Rider 2
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z Knight Rider 2

16. 5. 2004 8:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v lednu jsme vám přinesli oznámení nové hry podle licence populárního televizního seriálu Knight Rider - Knight Rider 2.

Jejím vývojem se zabývá společnost Davilex, která své dílo hodlá rovněž vydávat. My vám z něj můžeme konečně nabídnout sadu prvních screenshotů, které jsou samozřejmě produktem právě uplynulé E3. První díl Knight Rider vyšel v listopadu 2003, ten nový vyjde také v posledním čtvrtletí, tentokrát roku 2004. Těšit se na něj mohou majitelé konzolí PS2, ale také PCéčkáři.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Knight Rider 2 se prý odrazí ve velké míře ohlas a náměty fanoušků původní hry. Samozřejmě můžete očekávat i řadu takových novinek a vylepšení z hlav samotných vývojářů. Přímo prý dramaticky bude upravena hratelnost, a to i při zachování autentické atmosféry série. Knight Rider 2 by měla být mnohem akčnější, obsahovat více animací, speciálních efektů i dialogů. Kromě původních honiček, závodění, průzkumu a řešení puzzlí, bude titul nabízet také dva kompletně nové herní módy - Combat a Mini games. Více informací o této hře získáte na jejích oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články