První obrázky ze SiN Episodes: Emergence
zdroj: tisková zpráva

První obrázky ze SiN Episodes: Emergence

10. 7. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kdybyste snad měli dojem, že jsme toho o nové hře série SiN tento týden napsali málo, tak zde máte něco nového.

V první řadě jde o vůbec první screenshoty. V řadě druhé je to pár informací z rozhovoru uveřejněného na stránkách Gamecloud. Jak jsme si říkali minule, nová hra nese podtitul Emergence a je první epizodou z chystané série vydávané po Steamu. Mnozí z vás jistě očekávali spíše klasické pokračování - SiN 2 - a tvůrci jej původně měli i rozpracováno, ovšem nakonec došlo kvůli vydavatelům prahnoucím po vlastnictví a veškerých právech na sérii ke změně plánu a Ritual Entertainment šli raději svou cestou, než aby přišli o práva na něco, co je jim tak drahé. S tím ostatně souvisí i rozhodnutí ohledně distribuce přes Steam, která jim zaručuje plnou kontrolu nad jejich dílem. pokud jde o dříve uváděnou cenu - 20 dolarů - jde o horní strop, do kterého by se tvůrci rádi s každou epizodou vešli.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V předchozí zprávě jste se rovněž dozvěděli, že návrat v epizodách zaznamená rozhodně Elexis Sinclaire a John Blade. Objeví se i JC, i když už to nebude to děcko z první hry, nýbrž dospělý hacker. Novou postavou bude dříve již zmíněná Jessica Cannon, jejíž role nebude prý zanedbatelná, ale právě naopak. Co se týče příběhu, těšit se můžete na vzrůstající hrozbu ze strany mutantů, kteří jsou produktem Elexisiny zvrácené touhy po "nové" společnosti.

Máte-li nějaké obavy z epizodického formátu projektu v tom smyslu, že si pod tím představujete něco jako, že každý díl bude představovat cosi srovnatelného s kapitolou knihy, můžete je klidně odhodit. Tvůrci tvrdí, že nic takového v úmyslu nemají. Každý díl bude mít zřetelný začátek, střed i konec. Zcela nezávislé však jednotlivé epizody samozřejmě také nebudou. Jak jte se již mohli dočíst, základem je technologie od Valve - Source engine. Vzhledem k tomu, že Ritual patřili to týmu vývojářů Counter Strike: Condition Zero, jsou s jeho nástroji dobře obeznámeni. Když vše půjde podle plánu, mohli bychom se s Emergence setkat už letos na podzim a dalším dílem někdy o 3 až 4 měsíce poté.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Update 11.7. - do galerie přibylo 7 dalších screenshotů (thx SinEpisodes.de, kde mají ještě pár artworků).

korgull

Nejnovější články