Prostředí v Prince of Persia Two Thrones
zdroj: tisková zpráva

Prostředí v Prince of Persia Two Thrones

1. 8. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové novodobé ságy Prince of Persia už všichni bezpochyby vědí o nově připravovaném pokračování s podtitulem Kindred Blades (nově Two Thrones), které má být posledním dílem trilogie.

Jak jsem se dozvěděli z rozhovoru, který tisku poskytl umělecký ředitel projektu, právě s vědomím blížícího se závěru Princových dobrodružství se tvůrci snaží o to, aby byla tato hra samým vrcholem série. Narozdíl od předešlých her se v Kindered Blades budete pohybovat převážně v exteriérech, což s sebou přinese i celou řadu nových prvků v oblasti hratelnosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Navštívíte město Babylon, zmítané epidemií konfliktu. Aby jej tvůrci vypodobnili co možná nejrealističtěji, nechali se prý inspirovat jinými městy Středního východu - Káhirou v Egyptě či Marakéší a Casablankou v Maroku. Přípravné práce pro větší autenticitu prý Ubisoft přenechal právě své pobočce přímo v Casablance. pokud jste někdy byli v nějakém takovém městě, anebo alespoň viděli obrázky, možná jste si všimli návaznosti střech domů. Ty se stanou totiž vašim královstvím. Princ oplývá schopnostmi akrobata a tak je bude moci náležitě využít. Navíc vám pobíhání po střechách poskytne i výhodu rozhledu a tedy i včasného zaregistrování případných potíží.

Zatímco nahoře se budete cítit téměř neohroženi, v úzkých uličkách mezi domy si nebudete moci být jisti ničím. Babylon prý bude prostě městem kontrastů a užijete si ho jak ve dne, tak i v noci. Samozřejmě uvidíte i onu slavnou babylonskou věž. Možná ji na první pohled nepoznáte, protože prý nebude vypadat tak, jak ji vypodobnili malíři 16. století. Vývojáři si ji udělali podle vlastních představ a přiřkli jí funkci královského paláce.
zdroj: PR, CVG

korgull

Nejnovější články