Projížďka galerií s Xpand Rally
zdroj: tisková zpráva

Projížďka galerií s Xpand Rally

30. 12. 2002 21:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jaro 2003 bude obdobím, kdy se na světlo světa prodere nejen spousta různých tvorečků, ale také se v této době objeví mnoho herních titulů, mezi nimiž i jeden, ze kterého vám dnes přinášíme několik nových obrázků.

Polský vývojový tým Techland použil pro tento svůj projekt, který dostal název Xpand Rally, engine, jaký pohání i akční FPS Chrome.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Xpand Rally vám nabídne okolo dvaceti různých vozů a více než 60 tratí. Jednotlivé automobily bude možné dále upravovat množstvím přídavných částí, jež ještě navýší jejich výkonnost. Fyzický engine hry podporuje specifické vlastnosti vozidla na různých typech povrchu, tudíž se svým řidičským uměním budete muset přizpůsobit podle toho, jestli zrovna pojedete po štěrku, písku, sněhu, ledu, anebo asfaltu. Tratě, po nichž se budete prohánět, jsou rozmístěny po celém světě. Skrz sklo svého vozu tak budete moci pozorovat pouštní písek vlnící se v úmorném slunečním záření, ledem pokrytá jezera, rychle se míhající kmeny stromů hlubokých lesů, či hory tyčící se vysoko do nebe. Díky Chrome engine, umožňujícím rovněž efekty počasí, by mělo být okolní prostředí velice realistické.

korgull

Nejnovější články