Představení akčního RPG Neuro Hunter
zdroj: tisková zpráva

Představení akčního RPG Neuro Hunter

1. 7. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Neuro Hunter je název nového cyberpunkového RPG s akčními prvky, které pro vás chystá na letošní léto ve spolupráci s vydavatelskou společností Deep Silver vývojářská firma Media Art.

Možná se podivujete tomu spojení RPG s akčními prvky, ale tak tomu skutečně je - na oficiálních stránkách projektu totiž tvůrci jasně uvádějí, že akce bude zastoupena 40 %, zatímco zbylých 60 % bude prostě RPG. Hra vypráví příběh jistého počítačového experta jménem Hunter, který se po neúspěšné snaze o opravu sítě jednoho důlního komplexu ocitá díky výbuchu v jakémsi podzemním světě ovládaném počítačovým šílencem zvaným Hacker.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hunter se nemůže spolehnout na pomoc zvenčí a tak sám musí najít cestu ven. Přitom se setkává s řadou různých postav, včetně záhadné ženy Kathryn. Čeká jej spousta problémů a nebezpečenství. Hra je pojata z perspektivy vlastních očí. Když bychom měli být konkrétní, hunterův příběh bude zahrnovat 36 hlavních a 6 vedlejších misí. Během nich se setkáte s 69 NPC, s nimiž budete moci nějak komunikovat nebo obchodovat. Co se týče nepřátel, můžete se připravit na 14 typů monster (od ještěrů, hmyzoidů a hybridů, přes humanoidní mutanty, až po duchy, aj.). Stejný počet má být také zbraní (od nože po plazmový kanón). K dispozici budete mít rovněž zhruba 60 různých návodů na výrobu užitečných předmětů, ale i jídla nebo dalších, exotických zbraní, apod. Ke zdokonalení hrdiny budete mít navíc ještě šest druhů implantátů. Více se dozvíte na oficiálních stránkách.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články