Potvrzení vývoje vesmírné RTS Conquest 2
zdroj: tisková zpráva

Potvrzení vývoje vesmírné RTS Conquest 2

26. 7. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před pár měsíci došlo k neoficiálnímu odhalení vývoje Conquest 2: The Vyrium Uprising, pokračování úspěšné vesmírné real-time strategie Conquest: Frontier Wars vývojářského týmu Fever Pitch Studios, které se později transformovalo do Warthog Texas.

O něco později se vedle spousty podrobností dokonce objevily i první screenshoty. Dnes k tomu všemu přibylo konečně i oficiální potvrzení (ovšem bez uvedení termínu vydání), ale také další ukázky a trailer (8 MB, DivX).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Děj Conquest 2: The Vyrium Uprising se odehrává se čtyřicetiletým odstupem od událostí popisovaných v prvním dílu. Během této doby byl mezi Terrany a Celareony mír. Hmyzoidní Mantisové byli vyhoštěni na okraj známého vesmíru. Objevila se však nová hrozba. Jde o ještěrovitou rasu Vyrium, která si usmyslela, že si podmaní vesmír. Hráč bude mít možnost ovládat jednu ze čtyř hratelných ras, budovat masivní flotilu, prozkoumávat okolní vesmír, kolonizovat, dobývat zdroje ze vzdálených světů a přitom ještě provádět výzkum a vývoj zbraní a připravovat se tak na Velkou válku, ve které může dojít k destrukci celé galaxie. Více se můžete dozvědět v naší dřívější zprávě.

korgull

Nejnovější články