Port Royale 2, Battle Mages: SoD, The Roots
zdroj: tisková zpráva

Port Royale 2, Battle Mages: SoD, The Roots

18. 7. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V 16.

a 17. století patřila moře nelítostným pirátům. Máte-li zájem, můžete se s nimi setkat v nadcházející RTS Port Royale 2 společnosti Ascaron. Před nedávnem mimochodem Ascaron uzavřela vydavatelskou smlouvu s Tri Synergy, která se hru chystá vydat v září (tedy alespoň v USA). Port Royale 2 je nástupcem známé obchodní námořní simulace, jež byla vydána v 15 jazykových mutacích. Bude vám moci nabídnout velký herní svět o čtyřech národech a 60 městech, 16 různých typů lodí, námořní bitky budou díky využití 3D technologie nové a lepší, těšit se můžete také na nové mise, osm speciálních scénářů, vylepšený interface a mnoho dalšího.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Port Royale 2 galerie  ||  Battle Mages: SoD galerie  ||  The Roots galerie

Další naše nové ukázky vás přenesou do světa datadisku role-playing strategie Battle Mages: Sign of Darkness. Tento addon, k jehož spuštění nebude třeba původní hra, s sebou přinese čtyři nové kampaně a na každou z nich i jednoho hrdinu, spoustu single- i multi-playerových map, samozřejmě nebudou chybět nová kouzla, schopnosti, jednotky a upgrady, taktické možnosti a v neposlední řadě bude vylepšen rovněž interface. jeho vydání je naplánováno na konec roku.

Do fantasy světa, i když trochu jiného, se podíváme i s následujícími obrázky. Pocházejí ze hry The Roots, což má být third-person akční RPG s prvky adventury pro Xbox a PC. Tento projekt z dílen vývojářského týmu Tannhauser Games slibuje silný příběh, rozlehlý svět k prozkoumávání, zajímavá dobrodružství a spoustu akce v soubojích proti nejrůznějším zdejším kreaturám. Vydat ho mají letos na podzim.
zdroj: PR, WPCenega

korgull

Nejnovější články