Pekelná akce s názvem Apocalyptica
zdroj: tisková zpráva

Pekelná akce s názvem Apocalyptica

31. 3. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak také může vypadat naše budoucnost formovaná tisíciletými válkami mezi mocnostmi nebe a pekla, vám dnes ještě ukáží obrázky v galerii ke hře, která nese název Apocalyptica.

Herní svět, jenž vám tento titul vyvíjený studiem Extreme FX nabídne, bude velice rozsáhlý a jednotlivé jeho úrovně vás zavedou do různých neznámých světů, ale také do hlubin samotného pekla vytvořeného na Quake 3 Arena enginu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Apocalyptica se neomezí pouze na Zemi. Vaše první kroky povedou na planetu s příznačným názvem- Jerusalem V, planetu v nedávné době kolonizovanou lidskou rasou. Další kapitola hry se bude odehrávat na lidském vesmírném korábu S.S. Ariziel, který však byl zajat satanovou vlajkovou lodí a nyní je jí pohlcován. Až teprve třetí část titulu vás přivede zpět na Zemi, resp. na to, co z ní zbylo. Nyní se jí přezdívá Nu-Hades. Úplné peklo vás čeká úplně na konci, v Pekle.

V této hře se vám představí mnoho různých postav náležejících ke dvěma základním silám - Dobro a Zlo. Za Dobro bojují jednak templáři - bratr Benedictus a bratr Devastus, pak také dvě řádové sestry - sestra Celeste a sestra Domina, dva serafíni - Seramiel a Andromidus, a nakonec i dva bojoví roboti - Interceptor MKII a Cruisadet 471.2. Na straně Zla budou vystupovat temní rytíři - tzv. "Plenitel" a "Vyvrhovač", vampýří ženy - sestra Lucretia a sestra Lillith, děsivá pekelná stvoření - Infectus a Insidious, a taktéž dva roboti - Slicer a Dicer. Podrobnosti o všech těchto postavách a více o hře jako takové se můžete dozvědět na jejích oficiálních stránkách.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články