Pax Romana, Curse, Sniper Elite
zdroj: tisková zpráva

Pax Romana, Curse, Sniper Elite

17. 5. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kromě nově oznámené hry Chicago 1930, o které jsme dnes již psali, přišli Wanadoo na E3 také s několika dalšímy produkty, z nichž pocházejí následující obrázky.

Jedním z nich byla budovatelská real-time strategie Pax Romana, vznikající v dílnách tvůrců Europa Universalis. Tento titul svým hráčům bude moci nabídnout dva herní módy - čistou strategii a strategii s politikou. V prvním jmenovaném vám půjde o osud římského národa a zajištění prosperity Říše. Vašimi nepřáteli budou různé barbarské národy. Druhý jmenovaný mód vám umožní stát se vůdcem Říma v roli některé z historických postav, jako jsou Caesar, Pompey, Crassus ad. K tak vysokému postu se budete muset nejdříve ale dostat přes různé politické překážky. Pax Romana bude vybavena také multiplayerem a má vyjít letos na podzim.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Pax Romana galerie  ||  Curse galerie  ||  Sniper Elite galerie

Hororová akční adventura Curse: The Eye of Isis také patří do repertoáru Wanadoo a její vydání očekáváme v letos říjnu. Dokonce se plánují kromě verze pro PC, také verze pro Xbox a PS2. Hra pojednává o velice cenné egyptské sošce zvané Oko Isis, která byla odcizena z muzea v Londýně a nyní se pod její starověkou kletbou dějí děsivé věci. Vaším úkolem bude v roli Dariena Daneho sošku najít a vrátit na místo, odkud ji do muzea původně přivezli, neboť jen tam je neškodná a v bezpečí. Cestou budete narážet na hordy nepřátel v podobě zombií, mumií i mnohem hrůznějších stvoření. V průběhu hry se také dostanete do role Verity Suttonové, přítelkyně a asistentky Dariena, a objeví se zde i další postavy.

A do třetice ještě akční simulace odstřelovače - Sniper Elite, jejíž vydání je také naplánováno na podzim tohoto roku a jež na své krabičce také ponese logo Wanadoo. Na tomto titulu pracuje studio Rebellion a v plánu jsou verze pro PC, Xbox a PS2. Hra se bude odehrávat v období 2. světové války a hráč si vyzkouší roli elitního německého odstřelovače jménem Peter Mauer, najatého organizací OSS na velice důležité mise. Sniper Elite kombinuje perspektivy pohledu, aby podpořila realistickou atmosféru a poskytla hráčům unikátní zážitek. Nabídnout vám bude moci také tři herní módy - single-player, kooperativní pro 2 hráče (splitscreen) a multiplayer s možností online hry. Single player bude obsahovat 10 misí odehrávajících se v Berlíně a jeho okolí. K dispozici budete mít kromě odstřelovací pušky různé další zbraně, jako granáty, pistoli s tlumičem nebo nůž.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články