Oznámení westernové akce Wanted Guns
zdroj: tisková zpráva

Oznámení westernové akce Wanted Guns

6. 8. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Iridon Interactive (Pure Pinball, Akimbo) dnes oznámili vývoj nové akční hry Wanted Guns, zasazené do prostředí Divokého západu a Mexika během americké občanské války.

Kromě přestřelek z third-person výhledu by měla přijít i řada na jízdu na koni a akci z vlastního pohledu v rozjetém vlaku. Váš hrdina se bude jmenovat Devlin a půjde o někdejšího zakladatele a šéfa mexického gangu zlodějů zlata, který se později obrátil na víru a stal se reverendem. Jeho minulost se však po deseti letech začne znovu hlásit o slovo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Během rozvíjejícího se příběhu zavítáte do mexického města duchů El Cuervo Perdido, opuštěných dolů, nebo do hor a lesů v Coloradu. V arzenálu nebudou chybět typické westernové střelné zbraně jako revolver nebo brokovnice, najdeme tu ale i mexické kuše, apačské zbraně nebo dynamit. Vše by měl dokreslovat westernově laděný soundtrack na způsob podobných filmů z šedesátých let. Vydání Wanted Guns je naplánováno na konec roku, v galerii si můžete prohlédnout první vydané obrázky, které jsou ovšem dost slabé a dávají tušit, co bude hra zač.

kate

Nejnovější články