Oznámení FPS Pariah od spolutvůrců Unrealu
zdroj: tisková zpráva

Oznámení FPS Pariah od spolutvůrců Unrealu

10. 3. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislé vývojářské studio Digital Extremes, známé díky sérii Unreal, na které se podílelo, oznámilo spolu s vydavatelskou společností Groove Games novou first-person akci s názvem Pariah.

Tato hra už je prý ve vývoji dva roky, přičemž jako základ jí slouží nejnovější verze Unreal enginu od Epic Games. Těšit se na ni mohou zatím pouze majitelé Xboxů a PC. V Evropě by Pariah měla být vydána společností Hip Interactive Europe. K velkému představení nového titulu by mělo dojít až na letošní květnové E3, kdy už by vývojáři měli mít k dispozici i hratelnou ukázku svého projektu. Při té příležitosti bychom se také měli dozvědět datum vydání, které zatím nebylo zveřejněno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Podle tiskové zprávy má hra být vybavena robustním poutavým příběhem. Půjde ale o střílečku tradičního "run-and-gun" stylu. Co se týče enginu, na kterém je postavena, tvůrci ve svém rozhovoru pro magazín Voodoo Extreme prozradili, že využívají silně zmodifikovanou verzi Unreal Championchip enginu, do kterého navíc zařadili spoustu prvků z enginu pro UT2004. Kromě toho k této technologii přidali ještě další věci jako fyzikální engine Havok aj. Pariah má být primárně zaměřena na single-player. Digital Extremes by se prý rádi vrátili ke svým kořenům a představili publiku takovouto střílečku ve skvělém grafickém provedení, s úžasnou AI, dobrým příběhem a pořádnými souboji. Multiplayer ale také nebude chybět.
zdroj: PR, VE

korgull

Nejnovější články