Oznámení akční arkády Chester Adventures
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akční arkády Chester Adventures

15. 7. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Polský vývojářský tým Heaven X dnes přišel s oznámením, že právě pracuje na svém novém projektu pro PC - Chester Adventures.

Má jít o klasickou akční hopsačku odehrávající se v mystickém fantasy světě. Příběh hry začíná návratem strašlivého čaroděje z jiné dimenze, jehož cílem není nic jiného, než získání naprosté kontroly nad celým světem. K tomu by mu měl dopomoci jakýsi velmi mocný talisman.
Hráč získá roli kouzelnického učně Chestera. Jeho úkol je nasnadě - zmařit čarodějovy plány. Jediný způsob, jak toho dosáhnout, spočívá v sesbírání všech kousků artefaktu ukrytých v různých částech světa. Chester dostane od svého učitele mapu, kde jsou ta místa vyznačena a vydá se na cestu plnou dobrodružství, ale i potíží. Nohy vás ponesou do různých končin, ať už jsou to hrady, pirátské ostrovy nebo třeba dračí sluje. Mohlo by se zdát, že nabytí jednotlivých částí artefaktu nebude nic těžkého, když budete vědět, kde se nacházejí. Kromě toho, že jsou totiž ukryty, jsou také pečlivě střeženy. A vůbec se v jejich okolí nachází množství nebezpečných pastí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra Chester Adventures je stavěna na enginu Magnum, schopném zvládat nejrůznější efekty, vnější i vnitřní prostory, a řadu dalších věcí. Vedle soubojů, skákání a běhání se zde dočkáte také určité dávky humoru. Vydání Chester Adventures je naplánováno na letošní podzim. V tuto chvíli však Heaven X ještě nemají vydavatele, takže bude záležet také na tom, kdy a jakého seženou.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články