Originální závody autíček Lagsters
zdroj: tisková zpráva

Originální závody autíček Lagsters

2. 7. 2003 6:06 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nová akční arkáda od Boolat Games - Lagsters, byla odhalena na konci měsíce května.

lagsters zdroj: tisková zpráva Ve zprávě, ve které jsme o této hře psali, jste se mohli dozvědět, že půjde o rychlé závody autíček v tunelech a na našich dnešních přírůstcích v galerii můžete vidět některé z jejich modelů. Celkem by jich mělo být osm a jedno od druhého by se mělo lišit v provedení i možnostech. Každé by mělo mít i jistá omezení co se týče jejich motoru, kol i zbraní, které ponesou. Prostě, některá z vozidel budou rychlá a velice pohyblivá, ovšem zase nebudou moci být naložena těžkými zbraněmi. Jiná budou na druhou stranu těžká a pomalejší, zato však vybavená různými velkými a pořádnými zbraněmi.

Hráč si proto bude moci dle svého vkusu vybrat, na jakou přednost svého stroje vsadí a pokusit se při šílené jízdě tunely buď své soupeře vystřílet, nebo zařadit rychlost a zmizet jim v dohledu. Pokud jde o zbraně, ty nebudete moci sbírat během závodu, ale kupovat za peníze v přestávkách. V průběhu hraní se vám na trati objeví vedle peněz a pohonných hmot i různé power-upy, které např. opraví váš vůz, učiní ho dočasně odolným proti soupeřovým zbraním, anebo na chvíli pozvednou vaši vlastní palebnou sílu. První obrázky jsou na GameSpotu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Proč si tvůrci vybrali pro své závody zrovna tunely, vysvětlují tím, že nechtěli kopírovat žádné již existující závodní hry a tunely se zdály být přeci jen méně běžným a vcelku i zajímavým místem k takové akci. Hráči přitom dostanou možnost své vozidlo řídit z pozice za vozidlem a to jak v malé, tak ve velké vzdálenosti, což se osvědčí právě při bojových situacích. K dispozici ale bude i kamera, která vás posadí na přední nárazník. Hra vám bude moci nabídnout několik multiplayerových módů - "greed", "fox and hounds", "divided glory", aj.

V rozhovoru pro GameSpot tvůrci rovněž přiznali, že by Lagsters chtěli vybavit editorem, který by hráčům umožnil vytvářet své vlastní závodní okruhy, ovšem v současné době brání realizaci této myšlenky ještě nějaké technické problémy. Také jsme se dozvěděli i to, kdy zhruba by se dala hra očekávat - na konci léta, případně na začátku podzimu, přesnější datum bude oznámeno později. V současné době je Lagsters vyvíjena pouze pro PC, možnosti portnutí hry na PS2 už tvůrci prověřovali, ale zatím nehodlají nic slibovat.

zdroj: GameSpot a další

korgull

Nejnovější články