Ohlášení 2006 FIFA World Cup Germany
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení 2006 FIFA World Cup Germany

1. 3. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Člověk nemusí být jasnovidec, aby uhodl, že Electronic Arts jakožto držitel oficiální licence od FIFA udělají sportovní hru s tématikou nadcházejícího Mistrovství světa ve fotbale v Německu.

To se bude konat v červnu, ale už od dubna si budete moci užívat s titulem 2006 FIFA World Cup Germany, který byl dnes oznámen pro všechny myslitelné platformy (PC, PS2, Xbox, X360, PSP, DS, GC, GCA + poprvé také ve stažitelné verzi pro mobily od amerických operátorů). I když majitelé X360 již mohli projít kvalifikací ve FIFA 06: Road to World Cup (v PC verzi tenhle mód chyběl), v nové hře, opět od kanadské pobočky od EA, si to budete moci zopakovat s jedním ze 127 národních reprezentací ve skupině z každého regionu světa. A poté se zúčastnit závěrečného turnaje na 12 stadionech, které mají odpovídat těm skutečným u našich západních sousedů, což můžete prověřit v přiložených videích z daného města. Na zeleném pažitu přitom potkáte skoro stovku hvězd, jejichž specifické pohyby, kontrolu míče či herní styl tvůrci autenticky přenesli do hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Novinkou se stane mód Global Challenge, určený zejména pro hardcore hráče, kteří prožijí čtyřicítku pamětihodných momentů z historie světového šampionátu a srovnají své schopnosti s těmi nejlepšími, případně odemknou legendární fotbalisty či Classic mód. Po hratelnostní stránce by vylepšení měly doznat penalty (nové pohyby pro matení brankáře), nahrávky i citlivější způsob střelby, a udělat tak z 2006 FIFA World Cup Germany nejvíce realistickou kopanou - alespoň to hlásá tisková zpráva. Multiplayer má podporovat až 8 lidí, jejichž hodnocení bude online monitorovat přehled zvaný The Lounge, kde také mohou získat ocenění za výjimečné výkony předvedené od kvalifikace až po finále.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články