Oficiální oznámení Rome: Total War
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení Rome: Total War

16. 1. 2003 22:50 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme vás před pár dny informovali, že se příznivci strategické hry Medieval: Total War mohou těšit na připravovaný datadisk s podtitulem Viking Invasion, také jsme tušili, že kromě toho mají Creative Assembly rozpracován ještě další projekt, který se zařadí do této série věnované historickým konfliktům a umění války.

Na začátku ledna už internetem letěla první vlaštovka leccos naznačující. V zobáčku nesla tento trailer, ale víc se jí tam nevešlo. Nyní je dílo oficiálně oznámeno a naše galerie se může pochlubit několika prvními oficiálními screenshoty. Protože se tentokrát tvůrci zaměřili na éru rozkvětu Římské říše, velmi bohaté na různé krvelačné a dobyvačné výpravy, dostala nová hra název Rome: Total War.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak asi tušíte, vaším cílem zde bude podrobit si, vést a řídit Římskou říši a zamířit si to přímo na císařský trůn. Pod vaším velením mohou být jak římské legie, tak řecké šiky, barbarské hordy, armáda Kartaginců, Egypťanů, ad. Všechny vybavené různými exkluzivními jednotkami. Kampaň Rome: Total War je navržena tak, aby byla přístupná všem hráčům, tedy jak začátečníkům, tak expertům vyžívajícím se v enormních bitvách. Samozřejmě nebude chybět ani multiplayer až pro 8 hráčů.

Rome: Total War bude navíc poháněna zcela novým enginem užívajícím vylepšené technologie a úžasného designu k tomu, aby přivedl dávno minulý svět starověkého Říma zpět k životu na vašich obrazovkách. Termín vydání zatím nebyl specifikován, ale odhadem hru můžeme očekávat koncem letošního roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články