Oficiální oznámení datadisku The Sims 2: Pets
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení datadisku The Sims 2: Pets

27. 7. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Další dnešní tisková zpráva společnosti Electronic Arts se týká oficiálního oznámení vývoje dalšího datadisku k velepopulární sérii The Sims 2.

I o něm jsme už psali a dokonce jste už mohli shlédnout i jeho první trailer, který byl vypuštěn u příležitosti letošní E3. Teď k němu přibude ještě jedno video a také první oficiální screenshoty, na nichž jsou zachyceni zástupci zvířecí říše, kteří tentokrát obohatí život našich Simíků. Jak si můžete všimnout, budete se moci potěšit nejen psími a kočičími kamarády, ale také papoušky či morčátky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Už sama hra vám poskytne velký výběr ras a plemen. Ovšem nejen to. Kromě toho totiž budete mít možnost vytvořit si nového kamaráda dle vlastních představ s nástrojem Create-a-Pet, kde si sami navrhnete jak vzhled, tak i osobnost svého budoucího domácího miláčka. Toho si pak můžete vycvičit, naučit ho různým kouskům, vzít ho na procházku do parku, opatřit mu nějakou vlastní hračku nebo výstroj a dokonce jej i zaměstnat. Stejně jako v reálném životě bude vaše zvířátko vyžadovat péči a trénink. Když jej zanedbáte, dočkáte se různých nepříjemností (smutná a osamělá kočička vám třeba poškrábe nový gauč, pejsek rozhrabe záhony, apod.). The Sims 2: Pets bude samozřejmě k dispozici pro hráče na všech hlavních platformách, včetně handheldů. Obsah každé verze přitom bude přizpůsoben danému zařízení. Vydání se očekává na podzim.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články