Obscure, Kings of War, Desert Thunder
zdroj: tisková zpráva

Obscure, Kings of War, Desert Thunder

12. 10. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Francouzské vývojářské studio Hydravision Entertainment v současné době pracuje na svém novém projektu s názvem Obscure: Learn about Fear.

Má jít o akční hororovou adventuru pro PS2 a PC, která se má na trhu objevit někdy během příštího roku. Už nyní však v naší galerii můžete ochutnat trochu té děsivé atmosféry, jež se skrývá uvnitř dosti podivné školy, kam se s pěti studenty vydáte rozluštit jisté záhady. Více v této dřívější zprávě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva   
Obscure galerie  ||  Kohan: Kings of War galerie  ||  Desert Thunder galerie

Kohan: Kings of War je vlastně navázáním na známou fantasy sérii real-time strategií Kohan od TimeGate Studios. Hráči se sní opět vrátí do světa zvaného Khaldun. Stanou přímo uvnitř občanské války, ale to nejhorší je ještě potká. Na obzoru se rýsuje mnohem děsivější hrozba. Hra vám dá na výběr z pěti politických frakcí a šesti unikátních ras. Vedle samostatných bitev zde naleznete i kampaň o 32 misích, která vás provede pěti různými prostředími. Nové obrázky v naší galerii vám dají možnost do světa Khaldun nahlédnout.

Naše galerie dnes zaznamenala také pár dalších ukázek z nedávno zmíněné akční hry Desert Thunder, v níž bude vaším úkolem vést severní frontu Operace Pouštní Bouře, tajné vojenské operace namířené proti teroristické organizaci, která se usídlila v jinak mírumilovné zemi Středního východu. Budete mít však tu smůlu, že váš malý prapor bude rozmetán a vy jako jediný ze všech přežijete a nezbude vám nic jiného, než se pokusit svou misi dokončit i tak. Jediné, co vám bude ku pomoci, bude experimentální tank M1A6 a satelitní spojení s velitelstvím.
zdroj: HydravisionTimeGateBU

korgull

Nejnovější články