Nový datadisk pro GoldenLand - Cold Skies
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk pro GoldenLand - Cold Skies

17. 11. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Russobit-M a Burut CT dnes oznámily, že právě pracují na novém datadisku pro svou RPG GoldenLand.

Ta vyšla zatím pouze v rusky mluvících zemích, v současnosti však probíhají jednání i s vydavateli v dalších státech světa. U nás by hra měla vyjít lokalizovaná prostřednictvím společnosti US Action. Kdy to ale bude, zatím není jisté.

Addon byl pojmenován GoldenLand: Cold Skies a přinese toho mnoho nového. Příběh hry vypráví o narušení křehké rovnováhy mezi mocnosti Světla a Temnoty, což mělo za následek ohromnou katastrofu. Hlavní postava se ocitla kvůli obrovské explozi velmi, velmi daleko od svého domova, na malém sněhem zavátém ostrově zvaném Alberia. To je místo samých spiknutí, revolucí a odhodlaných tvrdých žen. Cesta zpět do GoldenLand bude hrdinu stát mnoho úsilí a bude znamenat řadu velmi těžkých rozhodnutí, ovlivnění mnoha osudů a návštěvy spousty exotických míst.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

GoldenLand: Cold Skies s sebou přinese sedm velkých měst, 40 dalších unikátních lokací, hustě osídlený herní svět s více než dvěma sty novými postavami, vylepšený společenský systém (postavy reagují adekvátněji na kriminální činnost hlavního hrdiny), novou strukturu příběhu, který bude možné ukončit čtyřmi různými způsoby. Kromě toho se můžete těšit také na více než tisícovku různých předmětů, bohatý role-playing systém, šest magických učení, a další věci z původní hry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články