Nové obrázky z Project IGI
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Project IGI

1. 12. 2000 5:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po zklamání z Timeline a vlažných reakcích na Hitman: Codename 47 se zdá být hlavním kandidátem na nejlepší hru od Eidosu na předvánočním trhu špionážní 3D akce o tajném agentovi, Project IGI (I'm Going In).

Ta pochází od norských Innerloop Studios, autorů vynikajícího leteckého simulátoru Joint Strike Fighter z roku 1997, který obsahoval jedinečnou vlastnost, která je takovým předchůdcem Project IGI, a to tu, že jste se po úspěšné katapultaci z letadla museli se samopalem v ruce prostřílet zpátky na svou základnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na PC.IGN a této fansite naleznete více než 50 nových obrázků, které za shlédnutí určitě stojí a ukazují, na jak rozlehlých mapách se hra odehrává. Jednu z prvních recenzí plné verze hry si zase můžete přečíst na britském GamesDomain, kde si sice stěžují na chudou grafiku a problémy s umělou inteligencí počítače, ale na druhou stranu Project IGI srovnávají ke GoldenEye, což byla jedna z nejlepších her na Nintendu64, která si svou atmosférou a atraktivními náplněmi misí získala snad každého. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články