NFS: Underground, Return of the King, B&W 2
zdroj: tisková zpráva

NFS: Underground, Return of the King, B&W 2

16. 5. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V chystaných závodech Need for Speed: Underground zasednete za volant dvaceti automobilů značek jako Honda, Nissan, Mitsubishi, Toyota, Mazda, Subaru, Ford, Volkswagen, nebo Hyundai (ano, skutečně se nemluví o žádných Ferrari, Lamborghini nebo Porsche).

Projedete se s nimi tentokrát pouze po městských prostředích, což ostatně dosvědčuje i 5 dnes vydaných screenshotů, nabízejících pohled na noční město. Titul je chystán ve verzích pro všechny next-gen konzole (PS2, Xbox, GC) a PC. V career modu budete moci vydělávat peníze, kupovat doplňky pro své naleštěné miláčky a časem získávat úplně nové modely, případně odemykat další závodní tratě. Abyste těchto výhod dosáhli, má být připraveno více než sto různých úkolů a akcí. Pro počítače a Playstation 2 se síťovým adaptérem je plánován i multiplayer do výše čtyřech osob. Na hře od Electronic Arts pracují stejní lidé, kteří mají na svědomí poslední díl NFS: Hot Pursuit 2, a vyjít by měla ještě na podzim tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
NFS: Underground  ||  LOTR: The Return of the King  ||  Black & White 2

Lord of the Rings: The Return of the King bude po multiplatformním LOTR: Fellowship of the Ring již druhou third-person akční adventurou na motivy Pána Prstenů od Electronic Arts, která se dostane i na osobní počítače. Její koncept přitom zní až podezřele stejně. Opět se dostanete do Středozemě, nad kterou visí Sauronova hrozba a opět si ve hře postupně zahrajete za několik klíčových postav trilogie. Návrat krále se má odlišovat jen v událostech na které se zaměří a které se budou shodovat s tím, co známe z Tolkienových knih. Celkem se prý podíváme do 12ti interaktivních prostředí, ve kterých si postupně,jak hra dovolí, budeme moci otestovat osm postav jako Gandalfa, Froda, Aragorna, Legolase atd. Všichni budou moci skákat, kopat, přehoupnout se po laně (například nad propastí) atd. V novém kooperativním multiplayeru si hráči vytvoří vlastní společenstvo a vychutnají si příběh dohromady. Zda bude tato možnost zahrnuta i verzích pro konzole (PS2, Xbox, GameCube) zatím není jasné. Lord of the Rings: The Return of the King by měl vyjít letos na podzim.

V chystané strategii Black & White 2 od Petera Molyneuxe se opět alespoň na chvíli stanete těmi nejvyššími. Jestli ale čekáte hordy poslušných tupých ovcí jako v jedničce, rychle spláčete za výdělkem. Vývoj pokročil a ani bůh to nebude mít nejjednodušší. Druhý díl někdejší originální strategie má být bojovnější, plný nových zbraní i technologií a také prý mnohem interaktivnější. Očekávejte 10 území s národy Aztéků, Řeků, Egypťanů, Japonců a Norů. Jak jsme se již mnohokrát zmiňovali, vaše chování přímo ovlivní vzhled a ráz krajiny i náladu a morálku jejích obyvatel. Přibude také celá řada nových speciálních efektů a především kouzel a "zázraků" (například zemětřesení, výbuchy sopek). Black & White 2 vyjde stejně jako oba výše zmiňované tituly na podzim 2003, několik nových screenshotů najdete zde.
zdroj: PR

ka

Nejnovější články