Náplň misí v přírodě okolo San Andreas
zdroj: tisková zpráva

Náplň misí v přírodě okolo San Andreas

22. 7. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velmi nadějnému titulu Grand Theft Auto: San Andreas jsme se v poslední době věnovali hned několika články, naposledy jsme vám například přinesli seznam vybraných písní, jež by se nejspíš měly objevit na soundtracku ke hře.

Nyní se podíváme na náplň prvních misí, jejichž popis se objevil v německém časopise Bravo :) V prvním levelu musíte prý uchránit CJova kámoše, po kterém z nějakého důvodu nekompromisně pálí gang motorkářů. Oba se ocitáte v džípu uprostřed lesa a vaším úkolem je nejen dotěrným chlapíkům ujet, ale ještě zamezit tomu, aby nepřátelé rozstříleli dveře u auta a dostali tak vašeho kolegu. V momentě, kdy se ve vražedném závodě dostanete na daný checkpoint, vám zazvoní mobil. Kamarád je zachráněn a vy si připisujete příjemnou odměnu ve výši 400 dolarů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
GTA: San Andreas - galerie

Další mise prý začíná na parkovišti obytných přívěsů. CJe kdosi vydírá a nutí jej, aby zabil důležitého svědka, který se má skrývat v chatrči na Mt. Chiliad. Nezbývá vám proto nic jiného, než spolu s kolegou Sanchezem za nic netušícím chudákem přijet a postarat se o jeho věčný spánek. Ještě předtím se vám však do cesty připletou dva agenti FBI. Protože vyděrač chce vidět o provedení činu důkazy, pořídí CJ na místě vraždy fotografii mrtvoly, pak se vrací zpátky. Děj třetí mise se následně odehrává na vzdálené benzinové pumpě, kde se CJ a nějaká zatím neznámá dívka musí pokusit ukrást cisternu. Mezi misemi by pochopitelně měla být určitá pojítka, případně přejíždění s možností zapojení do dalších akcí, zatím je však k dispozici pouze takto z kontextu vytržený popis.

Za zmínku ale dále rozhodně stojí fakt, že kromě tří velkých měst (Los Santos, San Fierro a Las Venturas), by se na mapě mělo vyskytovat i 12 menších vesniček, které se budou skládat většinou jen z několika málo budov postavených kolem silnice. Jak má celý herní svět GTA: San Andreas vypadat, ukazuje tato stručná mapka. V naší galerii si dále můžete prohlédnout 16 nových scanů ze zahraničních časopisů, předvádějících především venkovské prostředí či lesy a nechybí ani romantický západ slunce. GTA: San Andreas je zatím oficiálně oznámeno pouze pro PS2 (22. října 2004, později snad i pro PC), ale přesto se na něj mnozí z nás těší více než na DOOM III.

kate

Nejnovější články