Nahlédnutí do MMOG Face of Mankind
zdroj: tisková zpráva

Nahlédnutí do MMOG Face of Mankind

2. 1. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jedny z posledních screenshotů, které nesou datum loňského roku, jsou screenshoty z masivně multiplayerové sci-fi RPG/FPS Face of Mankind.

Pokud jste je tedy minuli, připomínáme vám je právě nyní. Vedle nich navíc můžete ještě v sekci downloadů nalézt i nový, čtyřminutový trailer (10 MB), který vývojáři z německého Duplex System vypustili coby jejich vánoční dar všem příznivcům hry. Face of Mankind by měla být vydána někdy letos, na oficiálních stránkách je uveden konkrétně duben. K dispozici bude jak na CD, tak ke stažení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Face of Mankind vás zavede do virtuálního světa 24. století. Její příběh se bude neustále rozvíjet a neustále se budou vytvářet i nové mise. Každá vaše rozhodnutí a akce, budou mít vliv na mnoho aspektů hry, včetně ekonomického systému a vyvážení sil. Budete mít možnost poznat pět opravdu velkých pozemských měst, 20 kolonií nacházejících se ve vesmíru a dvě speciální místa. V herním světě se bude vyskytovat deset různých frakcí rozdělených do tří skupin - federální instituce, klany a nadnárodní společnosti. K jaké z nich se přidáte, už bude záviset na vás. Až si vyberete, bude vám přidělena konkrétní role a hodnost. Vaše další aktivity a schopnosti rozhodnou o vašem případném povýšení.
zdroj: RPGVault3DGamers

korgull

Nejnovější články