Na ledovou plochu s NHL 2004
zdroj: tisková zpráva

Na ledovou plochu s NHL 2004

24. 7. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už kvůli tomu, že další hru sportovní série NHL - NHL 2004 - vytváří nový vývojářský tým EA Black Box, dá se vcelku očekávat něco hodně nového.

S tímto britským studiem navíc spolupracují i kanadští návrháři ze společnosti Electronic Arts. Vývoj NHL 2004 byl pojat velice zodpovědně. Tvůrci si vytyčili za cíl přinést fanouškům co nejvěrnější simulaci hokeje ve stylu NHL, jaká kdy spatřila světlo světa. celý základ hry byl kompletně přepracován, vložen byl nový systém umělé inteligence a velkého zdokonalení by se měla dočkat i grafika a zvuk. Dnes vám můžeme nabídnout 16 nových screenshotů, které vám možná něco málo z toho odhalí:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

NHL 2004 se chystá pro PC, ale také Xbox, PS2 a GameCube (ve verzi pro PC a PS2 nebude chybět možnost hry online). Jeho vydání očekáváme koncem září tohoto roku. Největším vylepšením nového ročníku by měla být defenzivní umělá inteligence počítače a větší plynulost hry. Hráč si navíc bude mnohem více uvědomovat svou pozici, ztrátu puku nebo jeho nabytí. Velkých zdokonalení se dočkáte i v ovládání jednotlivých akcí, apod. Hra vám nabídne módy - exhibition, tournament, season, playoff a dynasty. Poslední jmenovaný zase povznese tuto sérii o stupínek výše. Postaví vás totiž do role managera již existujícího klubu nebo založíte vlastní a pak ho povedete až po 20 sezón. Ve vašich silách bude rozhodovat o koupi nějakých hráčů, přestupech a udělat vše proto, abyste se propracovali na co nejvyšší příčku soutěže. Přitom budete podle svých kvalit odměňováni majiteli klubu a tak podobně.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články