Na křídlech bombardéru v Battlefield
zdroj: tisková zpráva

Na křídlech bombardéru v Battlefield

8. 3. 2002 18:53 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dva nové obrázky z válečné akční hry Battlefield: 1942, jsou důkazem, že se tento titul nerozplynul do ztracena, jak by se někomu možná mohlo zdát, ale právě naopak - Digital Illusions na něm stále intenzivně pracují.

Podle posledních informací by se Battlefield: 1942 měl celosvětově a ve verzi pro PC objevit ke konci jara, možná ale spíše na začátku léta 2002. Xboxová podoba by měla přijít o něco později. Malé zdržení snad ale tvůrcům hry nikdo příliš nezazlívá, když si uvědomíme, co vše by tato hra svým příznivcům měla nabídnout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Battlefield: 1942 je z velké části zaměřen na multiplayerovou akci, a to především až pro 32 hráčů. Pro opravdové nadšence se však najdou i mapy, které budou podporovat až 64 hráčů. Jako přídavek bude obsažen i editor map. Pokud jste někdy hráli Codename Eagle, měl by Vám být i tento titul velice blízký, alespoň co se ovládání týče. Hráč se stane členem jednoho týmu. Na výběr bude pět různých postav s určitou specializací - Scout, Assault, Anti-Tank, Medic, Engineer. Vaším úkolem bude splnit určité cíle, v čemž se vám pokusí zabránit tým protivníka. Hra bude kromě již zmíněného multiplayeru obsahovat také singleplayer s počítačem ovládanými protihráči. Protože jde o hru z období 2. světové války, nebudou chybět ani dobová vozidla - tanky, výsadkové čluny, torpédoborce, bombardéry, ponorky, protiletadlové zbraně, jeepy, křižníky a mnoho dalšího.

Zanedloho by mělo začít betatestování Battlefield: 1942. Než se však objeví plná verze hry v prodeji, slibují vývojáři vydat také hratelnou demoverzi (během jara).
zdroj: BluesNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články