Middle-Earth, Knights over Europe, Warhammer
zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth, Knights over Europe, Warhammer

30. 3. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Mnozí milovníci úžasných příběhů pana Tolkiena určitě přivítají možnost stát se součástí vůbec první chystané MMORPG na motivy Pána Prstenů.

Hra se jmenuje Middle-Earth Online a vzniká v dílnách studia Turbine Entertainment. Než bude tento titul dokončen, ještě to pár měsíců potrvá. Zatím se tedy můžete nechat unášet na křídlech fantasie alespoň s naší galerií. Na oficiálních stránkách hry pak můžete prostudovat nové informace o postavách, místech ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Middle-Earth Online galerieKnights over EuropeWarhammer: Dawn of War galerie

Na křídlech, tentokrát však patřících nejrůznějším historickým letounům, se můžete nechat unášet i s našimi dalšími novými ukázkami. Patří letecké simulaci s názvem Knights over Europe, vyvíjené týmem Aspect Simulations. Konkrétně si vyzkoušíte pilotování strojů používaných v době, kdy svět sužovala 1. světová válka. Titul by se měl v obchodech objevit až příští zimu.

Naše další ukázky vás opět přivedou do světa fantazie, i když trochu jiného ražení. Pocházejí totiž z první RTS vyvíjené na základě známé stolní hry Warhammer 40,000 - Warhammer 40,000: Dawn of War od Relic Entertainment. I tento titul uvidíte nejdříve až ke konci roku. Těšit se přitom můžete nejen na hutnou single-playerovou kampaň, ve které se vám představí čtyři unikátní rasy, ale také na multiplayer (LAN, Internet).
zdroj: WP3DGamers

korgull

Nejnovější články