Mercedes-Benz World Racing PC obrázky
zdroj: tisková zpráva

Mercedes-Benz World Racing PC obrázky

28. 4. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro milovníky závodů jsme dnes připravili velký balík exkluzivních screenshotů ve vysokém rozlišení (1280x1024) z PC verze hry Mercedes-Benz World Racing.

Tento titul, posvěcený oficiální licencí od známé automobilky, vyšel na jaře pro konzoli Xbox, ale jeho hodnocení v recenzích nedosahovalo závratných výšin (GameSpy 64%; GameSpot 49%; EuroGamer 60%). Každopádně ve hře na nás bude čekat zhruba třicítka modelů, kopírujících vývoj Mercedesů od nejstarších kousků až po aktuální áčkové limuzíny. Xboxová verze nabízela závodění v šesti různých zemích a zhruba deset hodin celkového hraní, přičemž se počítá s tím, že ta pro osobní počítače na tom bude patrně hodně podobně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V oficiálních materiálech se mluví téměř o padesátce tratí a také o podpoře Force Feedback volantů. Hra poběží na 3D Landscape Engine, dovolujícím jak kompletní průzkum okolí tak i realistický model poškození. První zmiňovanou vlastnost dokumentují i naše obrázky s širokými pohledy na (někdy notně vzdálenější) okolí tratě. Projížděli jste snad už v nějaké hře kolem louky, ze které UFO právě unáší nebohé kravičky? :) Mercedes-Benz World Racing od Synetic a TDK Mediactive vyjde po mnoha odkladech snad letos v červnu.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články