Machinace s časem ve střílečce Timeshift
zdroj: tisková zpráva

Machinace s časem ve střílečce Timeshift

3. 5. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na letošní E3 nebude chybět ani titul Timesfhift (dříve známý jako Chronos), který pro vás ve spolupráci s Atari chystají na svém Saber3d enginu vývojáři ze Saber Interactive (tvůrci Will Rock).

Vydání této hry, která je vyvíjena pro PC a Xbox, je naplánováno na podzim, někde uvádějí konkrétně říjen. Do té doby je ovšem ještě daleko, a tak si nechte dlouhou chvíli čekání zkrátit sadnou nových ukázek a několika málo informacemi. Timeshift patří k žánru first-person stříleček. Je to jedna z těch her, ve kterých si budete moci pohrávat s časem, a to prý tak, jak jste to v žádné jiné ještě neviděli. Podle preview na stránkách magazínu PC.IGN by měl tento titul vystačit hardcorovým hráčům zhruba na 12 hodin, méně zkušeným pak i na 25.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj hry se bude odehrávat v ne příliš vzdálené budoucnosti. Vaším hrdinou se stane plukovník Michael Swift, kterého vláda povolala ze zaslouženého odpočinku, aby vyzkoušel dva v současné době nejvýznamnější vynálezy - zařízení pro ovládání času známé jako "Kvantový oblek" a stroj času známý jako "Kvantový transportér". Než se však Swift dostane k samotnému experimentu, laboratoř je přepadena maskovanými muži a Michael během toho zmatku vyslán do roku 1900. Když se mu pak podaří vrátit zpět, zjistí, že už nic není tak, jak bylo. Kdo nebo co změnilo průběh jemu známých událostí? To budete muset v průběhu 35 napínavých misí zjistit a pokud možno uvést vše do původního pořádku. Pomoci by vám v tom měl i arzenál deseti unikátních zbraní. Timeshift bude obdařena i multiplayerem (až pro 16 hráčů), ve kterém budete moci stejně jako v single-playeru používat síly posunující čas.

Stáhněte si: E3 2005 trailer (6 MB, WMV).
zdroj: PR, 3DGamers, IGN

korgull

Nejnovější články