Lineage 2, Soldner, Nitro Family obrázky
zdroj: tisková zpráva

Lineage 2, Soldner, Nitro Family obrázky

5. 9. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost NCSoft chystá pro své příznivce z celého světa novou MMORPG s názvem Lineage II.

Už na podzim se jí dočkají hráči z Koreje a na začátku příštího roku také Američané. Kdy se hra objeví také v Evropě zatím nebylo rozhodnuto, ale rozhodně se s tím prý počítá. Tento titul je stavěn na modifikovaném Unreal enginu, který, jak tvůrci doufají, je tou nejlepší technologií pro to, aby vám představili svůj nový fantasy svět tak, jako by byl skutečně živý. Jestli jsou na dobré cestě, můžete částečně posoudit v naší galerii, kde jsou k vidění nějaké nové ukázky. Herní svět se jmenuje Aden a je unikátní tím, že je téměř zcela řízen samotnými hráči.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Lineage II galerieSoldner: Secret Wars galerieNitro Family galerie

Úplně jiná zkušenost než v předchozí hře, na vás bude čekat v Söldner: Secret Wars, taktické akční střílečce/simulaci, ve které ztvárníte roli velitele týmu speciálních jednotek. Pod vaším velením nebudou pouze vojáci, ale také technika, včetně helikoptéry i VTOLu. Virtuální bojiště mají být velmi realistická a vy do nich budete se svými kolegy vysíláni za účelem plnění nejrůznějších misí. Chybět samozřejmě nebude ani multiplayer. Vydání titulu je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku, a tak než se hra objeví, navštivte naši galerii, kde na vás již čeká pár nových screenshotů.

Nejen pro PC, ale také pro Xbox vyjde na přelomu roku 2003 a 2004 first-person střílečka z dílen korejských Delphi Eye Entertainment - Nitro Family. I z té vám můžeme nabídnou nové obrázky. Tento titul je pro změnu poháněn stejnou technologií jako známá akce Serious Sam. Tvůrci si vzali na paškál nejtajnější lidská přání a tužby, jako násilí, smyslnost a krása, ale všechno se to jali tak nějak překroutit. Hra má proto dýchat atmosférou Béčkových filmů.

korgull

Nejnovější články