Létání v Flight Simulator: Century of Flight
zdroj: tisková zpráva

Létání v Flight Simulator: Century of Flight

16. 5. 2003 1:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nový přírůstek do řady leteckých simulátorů od Microsoftu, hra Microsoft Flight Simulator: Century of Flight, nabídne jako oslavu sta toků letectví devět historických letounů typu Wright Flyer, Douglas DC-3 nebo Spirit of St.

Louis. Kromě nich by se měly ve hře objevit i téměř všechny kousky z předchozí verze Flight Simulatoru. Microsoft najal specializované historiky, aby opatřili každý model doprovodným popisem a nemusíte se bát, že půjde jen o nudné technické údaje. Články budou nabízeny formou interaktivní encyklopedie, ve které si zájemci vše jednoduše "nalistují", vyhledají, případně si budou moci přehrát doprovodné filmečky. Díky přímým odkazům z encyklopedie bude možno letadlo, které vás zaujalo, ihned vyzkoušet ve hře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Detailní kokpity mají být zpracovány ve 3D tak, že veškeré jejich ovládání půjde řídit pomocí myši. Hráči budou moci využít i nového GPS systému (starší stroje GPS250, modernější verzi 500). Dalším upraveným prvkem se stane dynamický systém počasí. Stále si však budete moci nastavit jaké počasí při letu chcete a sledovat jeho změny v reálném čase. Microsoft Flight Simulator: Century of Flight by měl být venku letos v létě a pokud jej chcete okusit už nyní, nabízíme vám v naší galerii pětatřicet nových screenshotů ve vysokém rozlišení.
zdroj: Microsoft, PR, IGN

kate

Nejnovější články