Joan of Arc, UFO: Aftermath, Rugby 2004
zdroj: tisková zpráva

Joan of Arc, UFO: Aftermath, Rugby 2004

28. 8. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Enlight (Travor Chan) bude svůj nový titul s názvem Joan of Arc přestavovat také na právě probíhající ECTS v Londýně.

Jejich důvodem není pouze prezentace tohoto díla, ale také předvedení nového grafického enginu, na kterém hra situovaná do období 100leté války běží. Protože jde o projekt vycházející z života historické postavy známé také jako Panna Orleánská, budete během hry svědky proměny této dívky v ženu válečnici. Spolu s ní proděláte řadu středověkých bitek a naučíte se ovládat nejrůznější zbraně. Vedle Johanky z Arku se v této hře potkáte i s dalšími historickými osobnostmi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Joan of Arc galerieUfo: Aftermath galerieRugby 2004 galerie

Už za měsíc (na přelomu září a října) si budete moci pořídit očekávaný takticko-strategický titul vývojářského studia Altar Interactive - UFO: Aftermath. Děj této hry počítá s velice brzkým koncem našeho světa, resp. invazí vetřelců a mutantů, které se vy-hráči budete muset spolu s jednotkou až sedmi vojáků vybraných z možných 20 postavit. Hra má kombinovat prvky tahové a real-time strategie a obsahovat některé aspekty RPG. Veškeré objekty, postavy, nepřátelé i samotná planeta mají být zničitelné.

Rugby 2004 nejsou ničím jiným, než novým přírůstkem do série sportovních her od Electronic Arts. Je to měsíc, co jste mohli díky hratelné demoverzi okusit alespoň zlomek toho, co pro vás tentokrát vývojáři na září chystají. Celkově se máte seznámit s více než 1500 hráči, více než 65 velice detailně propracovanými stadiony celého světa, turnaji mezi nimiž bude Světový pohár, Liga mistrů, Tri-nations, Super 12, domácí liga nebo přátelská utkání, aj. Chybět nebudou autentické zvukové efekty, filmečky zachycující emoce během důležitých momentů hry, různé pohledy kamer, komentáře legendárních komentátorů Johna Inverdale a Gordona Braye, editor hráčů a mnoho dalšího, včetně různých rozmarů počasí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články