Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles screenshoty

1. 7. 2002 21:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Oficiální web bezkonkurenčně nejlepšího leteckého simulátoru z druhé světové války Il-2 Sturmovik byl koncem minulého týdne obohacen o několik čerstvých informací o tom, jak pokračuje vývoj datadisku Forgotten Battles.

Ten je narozdíl od přídavku Eastern Thunder oficiální a pracuje na něm stejný tým kolem Olega Maddoxe jako na původní hře. Na nových screenshotech a renderech modelů spatříte mimojiné historickou ruskou loď Auroru, maďarské ozbrojené vozidlo Zrinyi II nebo finský letoun Blenheim MKIV.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Forgotten Battles nám přiblíží dosud nepoznané letecké bitvy nad finskou frontou během finsko-ruské války a pak nás zavede do okolí jezera Balaton v Maďarsku, kam bude situována druhá kampaň. Obě kampaně přinesou 10 jednotlivých misí a 5 misí pro multiplayer. Možná důležitější než samotné kampaně jsou nová letadla, která budeme na obloze potkávat nebo ve kterých si přímo zalétáme (jejich seznam je zde). Datum vydání datadisku Forgotten Battles byl prozatím stanoven na konec letošního roku a nic nenasvědčuje tomu, že by se to nemělo stihnout.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články