IGI 2: Covert Strike - získaný čas k dobru
zdroj: tisková zpráva

IGI 2: Covert Strike - získaný čas k dobru

16. 11. 2002 19:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Poodložením vypuštění dalšího pokračování špionážní first-person střílečky, IGI 2: Covert Strike, nemají Codemasters v úmyslu poškodit hráče, ale naopak jim přinést (byť s určitým zpožděním) kvalitní zábavu.

Vývojové studio Innerloop má tak do února 2003 čas vychytat všechny dosavadní nedostatky a jak jsme se z oficiálních zdrojů dozvěděli, měl by prodloužený vývoj titulu být také ku prospěchu multiplayer módu. Ten vám nabídne týmově orientované vyžití se skupinami až osmi hráčů na každé straně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Naše galerie dnes byla obohacena o pár nových screenshotů ukazujících, jak hra běží na svém zdokonaleném grafickém enginu. Do jeho dalšího vylepšení a určitého posunu vizuální kvality i stupně detailů, Innerloop taktéž investují část získaného času.

IGI 2: Covert Strike pokračuje ve vykreslování kariéry Davida Jonese, bývalého příslušníka jednotek SAS, který se nyní angažoval do pozice nezávislého pracovníka tajné organizace známé jako "IGI" (Institute for Geotactical Intelligence). Příběh hry zanese našeho hrdinu na místa skutečně se vyskytující v našem reálném světě. Jeho úkoly budou dosti různorodé, od totálního útoku na danou základnu, po skryté sledování cíle či infiltraci do nepřátelského prostředí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články