Hrady ze strategie Robin Hood
zdroj: tisková zpráva

Hrady ze strategie Robin Hood

20. 3. 2002 12:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Strategie Commandos přinesla velkou revoluci do počítačových her, a tak není divu, že se brzy objevily více či méně povedené napodobeniny.

Mezi ty nejlepší rozhodně patřila strategie Desperados (recenze) těžící nejen z kvalitního zpracování, ale i z atmosféry Divokého západu. Nedávno jsme se dočkali Commandos 2 a asi leckoho napadlo, zda bude i Desperados 2. Zatím to tak vypadá, že se spíše dočkáme jen datadisku, než celé nové hry. Většina z původního týmu se totiž vrhla na vývoj hry prakticky stejného žánru, ale situované do zcela odlišného prostředí. Ano, jak jste již asi uhodli, Robin Hood (neplést s remakem z Amigy Robin Hood: Defender of the Crown) nás zavede do středověké Anglie, kde nebudou chybět ani velké hrady (viz nové obrázky).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Kromě hlavního hrdiny Robina Hooda se setkáte se všemi známými postavami od mnicha Tucka, přes Lady Marrion, Malého Johna a Willa Scurleta, až po Lorda Stuteleye. Potkáte také známé tváře protivníků našeho hrdiny - Sheriff of Nottingham, Prince John, zlý bratr krále Richarda Lvího Srdce a chybět nebude ani de Gisborne. Robin Hood bude podobně jako Desperados taktickou hrou. Spolu s bájným hrdinou si během asi 40 nelineárních misí a celkově dynamické hry, budete moci projít realisticky vyvedený středověký Sherwoodský les, Nottingham, York i Leicester. Na hru si ale ještě víc jak rok počkáme.
zdroj: FreeLancer Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články