Homepage pro Stargate SG-1: The Alliance
zdroj: tisková zpráva

Homepage pro Stargate SG-1: The Alliance

22. 11. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O tom, že se chystá hra podle oblíbeného sci-fi seriálu Stargate SG-1 (Hvězdná brána), už jsme psali v minulosti několikrát.

V srpnu to bylo naposledy, přičemž jsme v této zprávě také odkazovali na přelom září a října, kdy měly být spuštěny oficiální stránky projektu. Přelom zmíněných dvou měsíců sice už dávno minul, homepage nové hry jsme se však nakonec přeci jen dočkali, i když pouze teaserové. Při příležitosti jejího spuštění vám ale každopádně nyní můžeme prozradit nejen celý název titulu - Stargate SG-1: The Alliance, ale rovněž vám dnes proto můžeme nabídnout i tři první obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Informace na nových stránkách zatím ještě nejsou a tak pouze připomenu to, o čem už víme z dřívějška. Stargate SG-1 vyvíjí studio Perception Games, za přispění tvůrců původního seriálu. Těšit se na ni mohou majitelé PC, Xboxů i PS2. Půjde o FPS s některými pro tento žánr neobvyklými prvky a single- i multiplayerovou hrou. Dějově má být titul zasazen na konec osmé série seriálu. Všechny postavičky týmu SG-1 budou hratelné a vybavené typickým arzenálem. Setkat bychom se měli i se starými známými firmami jako jsou Anubis, Replikátoři, Oma, Antikové či Harcesis. Vydání hry očekáváme na podzim příštího roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články