Gangland, Jetfighter V, FIFA 2004
zdroj: tisková zpráva

Gangland, Jetfighter V, FIFA 2004

21. 7. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Unikátní hybridní titul se líhne v dílnách vývojářů Mediamobsters.

Psali jsme o něm nedávno a pokud čtete naše stránky pravidelně, pak vám k jeho připomenutí postačí připomenout, že jej bude vydávat stejná společnost, která umožnila spatřit světlo světa kontroverzní akci Postal 2 - Whiptail Interactive. Gangland, jak se hra jmenuje, má kombinovat prvky RTS, RPG, akce a simulace. Přivede vás do prostředí gangsterů. Děj se bude odehrávat ve městě, které se jmenuje Paradise City. K vydání titulu by mělo dojít letos v listopadu a plná verze hry by měla obsahovat multiplayer. Další podrobnosti naleznete v naší předchozí zprávě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Gangland galerie  ||  Jetfighter galerie  ||  FIFA Football 2004 galerie

Další z řady leteckých simulátorů Jetfighter, nese ve svém názvu římskou číslici "V" a k tomu dostal ještě podtitul Homeland Protector. Jste-li příznivci tohoto druhu her, určitě se již nemůžete dočkat letošního podzimu, kdy má být tento titul vydán. Dlouhou chvíli si proto můžete zpříjemnit prohlížením naší galerie, kde se dnes objevilo několik nových ukázek. Hra by jinak měla být vybavena 30 misemi, několika oficiálně licencovanými letouny (F-16, F-22, F-35), autentickými zvuky a ještě dalšími vychytávkami napomáhajícími k realistickému zážitku. Své pilotní umění můžete vyzkoušet nad Kalifornií, Nevadskou pouští, Los Angeles, Las Vegas a dalšími místy amerického kontinentu.

Jsou-li však vaší doménou sportovní počítačové hry, pak raději zavítejte do galerie ke hře FIFA Football 2004. I tam jsou k vidění nějaké nové screenshoty. Tento titul vytváří vývojářský tým společnosti Electronic Arts.Vydání hry je naplánováno na říjen. Protože jde o zavedenou sérii, můžete se těšit na řadu vylepšení a novinek. Po technické stránce to bude např. nový animační engine. Vylepšeny a rozšířeny byly také různé volby a databáze. FIFA 2004 obsahuje herní mód, který z vás udělá profesionálního fotbalového manažera. Užijete si dosyta všeho, co k takové kariéře patří. Hra nebude pochopitelně ošizena ani o online multiplayer (pouze verze pro PC a PS2).
zdroj: CFSGPCArena

korgull

Nejnovější články