Galidor: Defenders of the Outer Dimension
zdroj: tisková zpráva

Galidor: Defenders of the Outer Dimension

4. 7. 2003 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Asylum Entertainment a Lego Media připravují pro příznivce akčních adventur titul, který se objeví nejen na PS2 a GameCube, ale také na PC.

Jmenuje se Galidor: Defenders of the Outer Dimension a seznámí vás s hrdinou Nicholasem Bluetoothem (Modrozubým). Dost možná, že vy mladší ho budete znát ze TV seriálu kanálu Fox Kids. Hra vás spolu s ním vrhne do jiné dimenze, velice zvláštního dynamického prostředí plného různých neuvěřitelných monster, kde se pokusíte udělat vše pro osvobození svých přátel, kteří padli do drápů tyranského Gorma.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Je zjevné, že jde o arkádovou hru s tajuplným příběhem určenou zejména mladšímu publiku. Ona "vnější dimenze" uvedená v názvu je složena se čtyř světů a prostředí, které se v nich vyskytuje, se prý objevilo i ve zmíněném seriálu. Každý z těchto světů sestává ze tří úrovní a na jeho konci budete muset porazit bosse. Cestou bude třeba také posbírat všechny kousky klíče, který když je složen, Nicka pustí do další dimenze. Hrdina je navíc vybaven jistou zvláštní schopností - absorbuje vlastnosti poražených nepřátel. Umí skákat, létat, rvát se a kde co dalšího. Mezi jednotlivými světy se Nick pohybuje díky dimenzionálnímu navigačnímu modulu zvanému "The Egg" (Vejce), který ovšem nepracuje jen tak bez pohonu, kterým je v tomto případě cosi, co se jmenuje Qorium. I to je nutné během hraní sbírat.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články