Futuristická vznášedla v Megarace III
zdroj: tisková zpráva

Futuristická vznášedla v Megarace III

2. 11. 2001 10:50 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Další firmou, která se rozhodla vzkřísit z mrtvých svou skoro zapomenutou sérii, je francouzské Cryo se závodní střílečkou MegaRace III.

Ta se, pokud pominu šíleného komentátora, zapsala do historie jako hra s (na svou dobu) neuvěřitelnou grafikou, která lemovala visuté tratě ve všech lokacích. Sice se jednalo o takový malý podvod, neboť veškeré okolí tratí bylo předem vyrenderované a při hraní se jen přehrávalo z CD, tudíž například nešlo jet pozpátku, ale to tenkrát nikomu moc nevadilo. Nyní se tedy dokončuje již třetí pokračování MegaRace III, které bude dost podobné například právě vycházející hře Ballistic.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Nejzásadnější změnou bude to, že futuristická vozítka byla vyměněna za neméně futuristická vznášedla na způsob Wipeoutu. Po vzoru minulých dílů MegaRace nemůže ani ve trojce chybět možnost upgradování vašeho stroje ani trocha akce v podobě raket a dalších zbraní, které vám občas pomůžou k předehnání těch nejschopnějších protivníků v čele závodu. K mému překvapení se počítá i s obsažením CTF módu, který si v takové hře nedokážu moc dobře představit.
zdroj: Spiele-City Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon+jd

Nejnovější články