Full Throttle II, Star Wars Galaxies, Uru: Myst
zdroj: tisková zpráva

Full Throttle II, Star Wars Galaxies, Uru: Myst

16. 5. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost LucasArts ví, jak dělat adventury a tak by se dalo říci, že s Full Throtle: Hell on Wheels je již poloviční úspěch zaručen.

Tento titul hráčům kromě kouzla, jaké mají pouze adventury, představí také akci. Hra obsahuje okolo 19 dosti unikátních lokací a je zasazena do humorného post-apokalyptického světa, kde motorkáři hrají prim. Hráč získá roli Bena Throttla a bude během svých dobrodružství rozmlouvat i s dalšími více než 50 postavami, řešit různé záhady a nakope zadek všem, kdo se mu postaví do cesty. Hra možná vyjde už letos v zimě, popř. na začátku příštího roku, a to ve verzích pro PC, PS2 a Xbox. Naše galerie vám dnes může nabídnout několik nových screenshotů, ovšem pokud vám je to málo a rádi byste viděli i to, co mohou mj. vidět i návštěvníci E3, pak si stahněte E3 trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Full Throttle galerie  ||  Star Wars Galaxies galerie  ||  Uru: Ages Beyond Myst galerie

Star Wars Galaxies: An Empire Devided, onlinová RPG, také ponese na své krabičce logo společnosti LucasArts, vyvíjena je však v dílnách Sony Online. Ještě letos se s ní setkají majitelé PC, ale chystají se i verze pro PS2 a Xbox. Hra bude plně podporovat tu vlastnost, aby si hráč mohl vytvořit své vlastní bydlení a dovolí i více hráčům postavit si dům ve stejné oblasti. Při svém zkoumání rozsáhlého světa této hry narazíte na spoustu postav a bytostí jaké jen Hvězdné války mohou nabídnout. A setkáte se i s těmi klíčovými postavami z filmu. Všechny jejich modely budou přitom velice detailní a pečlivě texturované (alespoň podle těch, co je měli možnost na E3 na vlastní oči vidět). Systém soubojů by měl být podobný tomu v EverQuestu, tzn. že monstra a postavy se napadají navzájem postupně. Máte-li zájem, zapojit se do betatestování této hry, jejíž vydání je naplánováno na pozdější měsíce tohoto roku, přihlaste se na jejích oficiálních stránkách. jinak se také můžete podívat do naší galerie, kde jsou k dispozici nějaké další ukázky.

Tvůrci Mystu a Riven - Cyan Worlds - nyní soustředí své síly na další, tentokrát však masivnější titul tohoto druhu - Uru: Ages Beyond Myst, jehož vydání je naplánováno na druhou polovinu tohoto roku. Sága Mystu v tomto díle vlastně pokračuje a vše naznačuje i tomu, že bude pokračovat i nadále pomocí různých rozšiřujících balíčků. V tomto surrealistickém světě nebudete nikým ohrožováni, natož abyste byli zabiti. Stát se jeho součástí bude jednoduché, není třeba číst žádné dlouhosáhlé příručky, ani si zapamatovávat rozsáhlé mapy. Když budete chtít, budete moci komunikovat s dalšími hráči, kteří mají v tomto světě zalíbení, seznamovat se a přátelit, protože kromě single-playeru, bude k dispozici multiplayer podporující stovky hráčů. Hra je pochopitelně vybavena poutavým příběhem, v němž vás čeká spousta překvapení a tajemna.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články