Freak Out - nová homepage, nové ukázky
zdroj: tisková zpráva

Freak Out - nová homepage, nové ukázky

19. 12. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sněhu si letos milovníci zimních sportů ještě zatím moc neužili a ani to nevypadá, že by se to mělo v tomto ohledu lepšit.

Jestliže ta bílá, třpytivá peřina schází i vám, a to hlavně z důvodu nedostatečného vybití se na těch dvou prkýnkách, kterým se říká lyže, možná vás alespoň trochu potěší pohled na nové obrázky v galerii ke hře Freak Out: Extreme Freeride (PC, PS2, PSP), jejíž vydání očekáváme v prvním čtvrtletí příštího roku. Ovšem to není vše, co vám dnes můžeme k tomuto titulu nabídnout. Vlastně ani ne tak my, jako spíš jeho vydavatel - společnost Jowood. Ta totiž spustila oficiální stránky Freak Out a vedle oněch obrázků či spousty informací o produktu jako takovém, tam umístila rovněž trailer zachycující některé ty šílené freestylové kousky v akci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve Freak Out: Extreme Freeride si do sytosti užijete všech těch bláznivých a nebezpečných triků, které jsou někteří odvážnější z nás schopni provádět ve skutečnosti, ale narozdíl od nich se přitom nebudete muset obávat žádných úrazů, zlomenin, lavin, ani jiných podobných věcí. Nebudete omezeni žádnými pravidly. Čeká vás pouze spousta stylových skoků, extrémní rychlost, různé akrobatické kousky, atd. Vybrat si budete moci ze šesti postav, z nichž všechny oplývají jedinečnými schopnostmi. To vše v rámci tří herních módů - módu kariéry, jednotlivých závodů a multiplayeru (na PC až pro 8 hráčů).
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články