Fire Department 2 = Fire Captain: Bay Area Inferno
zdroj: tisková zpráva

Fire Department 2 = Fire Captain: Bay Area Inferno

25. 4. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Monte Cristo Games v rámci svého plánu pro E3 oficiálně představilo real-time strategii s názvem Fire Captain: Bay Area Inferno, o které jsme zde ještě pod názvem Fire Department 2 poprvé psali v polovině dubna.

Hráč si v tomto titulu navazujícím na Fire Department bude moci zahrát na velitele požárníků. Bude mít k dispozici celou jednotku se kterou se bude vrhat do nebezpečných situací, jejichž scénáře byly vytvořeny na základě skutečných událostí. Vývojáři prý dokonce kvůli snaze hráčům zprostředkovat co možná nejrealističtější scény (chování ohně a kouře, apod.), způsoby boje s ohněm i samotné hasičské jednotky, spolupracují s americkými požárními poradci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra je zasazena do metropolitního města na západním pobřeží Ameriky. Kromě klasických požárů se budete muset potýkat také s požáry chemikálií či například také požárem továrny na ohňostroje, zachraňovat přitom oběti a vzhledem k tomu, že se práce těchto jednotek neomezuje pouze na ohnivá pekla, vyzkoušíte si také záchrannou akci při vykolejení vlaku. Fire Captain má být vybavena rovněž multiplayerem.
zdroj: Avault

korgull

Nejnovější články