Field Ops - nové obrázky a homepage
zdroj: tisková zpráva

Field Ops - nové obrázky a homepage

7. 7. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Začátek tohoto měsíce zahájila společnost Freeze Interactive spuštěním nových, kompletních a zcela oficiálních webstránek projektu Field Ops, real-time strategické střílečky od Digital Reality, tvůrců Desert Rats.

Spolu s tím byl vydán i první oficiální trailer (v anglické i německé verzi), doprovázen čtyřmi novými screenshoty, které vám tímto předkládáme v naší galerii. Zájemci mohou aktuální verzi Field Ops spatřit na letošní GDC v Lipsku, kde ji bude Freeze Interactive demonstrovat. Do dokončení hry je ale ještě poměrně daleko, její vydání se předpokládá až začátkem příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Field Ops má být kombinací strategie a rychlé vojenské akce z perspektivy vlastních očí, s grafikou kvality FPS a realistickým fyzikálním enginem (rag doll effect, destrukci podléhající prostředí, motion-capture animace). V rámci 16 misí navštívíte čtyři různé oblasti - Kubu, Ukrajinu, Afghánistán a New York (Manhattan). Každá z misí by měla podle vývojářů hráčům zabrat něco kolem hodiny. Zbraně a vozidla by měla odpovídat skutečné výzbroji speciálních jednotek. Bojovat se bude na zemi, ve vzduchu i ve vodě. Očekávat můžete sedm tříd jednotek - medika, snipera, zákopníka, technika, kulometčíka a experta na demolice. Bude zde i sedm hrdinů, jejichž schopnosti a možnosti budou širší než u obyčejných vojáků.

Podle nedávných preview článků redaktorů různých magazínů vypadá Field Ops dost slibně. Už jen například to, že hráč sám bude muset rozhodnout o tom, který mód (FPS nebo RTS) je pro danou situaci lepší, zní zajímavě. Hru prý ale budete moci projít i s využitím pouze jednoho z nich, i když to s ohledem na některé okolnosti může být značně složité. Velké plány mají tvůrci také s multiplayerem. Zahrát si v něm bude moci až šest hráčů současně, včetně možnosti kooperativní hry. Na výběr by mělo být ze tří různých módů (bomb run, conquer, assassination) na deseti mapách.
zdroj: homepageGamespotProG

korgull

Nejnovější články