Fantasy svět 3D RTS Besieger
zdroj: tisková zpráva

Fantasy svět 3D RTS Besieger

7. 6. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Besieger se jmenuje jedna připravovaná real-time 3D strategie zasazená do fantasy světa obývaného nejrůznějšími mýtickými kreaturami a bytostmi ovládajícími magii.

Jak už název napovídá, půjde zde mj. i o obléhání velmi dobře chráněných měst. Budou zde k dispozici dvě rasy (vikingové, kymerové), každá s vlastními jednotkami a budovami. Celkem budete moci vidět více než 40 různých staveb (s možností upgradu) a 20 typů jednotek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tvůrci RTS Besieger pro vás chystají 12 různých a poměrně rozsáhlých levelů, během nichž prozkoumáte nejrůznější lokace celého světa. Příběh vypráví o tom, co vedlo k rozjitření oněch dvou národů, jež spolu po celkem dlouhou dobu žily vcelku mírumilovně. Vlastně až do té doby, než Karon, žárlivý bratr vůdce Kymerů, zneužil nepřítomnosti vládce a začal válku, jejímž cílem mělo být dosáhnutí tyranské vlády nad oběma národy. Besieger bude obsahovat i multiplayer s několika herními módy a podporou až pro 16 hráčů. Kdy však vyjde, bude záviset až na tom, zda se tvůrcům podaří najít vydavatele.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články