Empires: Dawn of the Modern World
zdroj: tisková zpráva

Empires: Dawn of the Modern World

29. 7. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po úspěšných projektech Age of Empires a Empire Earth se nyní Rick Goodman zabývá novou strategií podobného ražení - Empires: Dawn of the Modern World.

Není na to samozřejmě sám, spolupracuje s dalšími schopnými lidmi ze Stainless Steel Studios. Jestli jejich práce přinese kýžené ovoce, budeme moci posoudit až na podzim, do té doby nám budou muset postačit alespoň tyto nové ukázky v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Protože jsme o této hře poměrně podrobně psali před pár dny, pouze stručně shrnu její hlavní prvky. Především se vrátíte o víc než tisíc let zpátky, až do roku 950 n.l., odkud pak vyrazíte na tisíciletou výpravu historií sedmi zcela rozdílných a velmi výrazných národů našeho světa. Cestou se nezapomenete zastavit ani na pár význačných bitvách, ve kterých uplatníte nejrůznější strategie a hlavně jednotky, které budou pro každou ze stran zcela jiné. V single-playeru se dokonce osobně seznámíte s některými historickými vojevůdci. Empires bude ale obsahovat také multiplayer, kterého se budete moci zúčastnit až se šesti svými přáteli.
zdroj: GH

korgull

Nejnovější články